Foto: Åke E-son Lindman.

Konferens 2018

Vart är musiken på väg? Perspektiv från forskning, bransch och politiker

Musikkonferens på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm
14/11–15/11 2018

Nu är konferensprogrammet nästan färdigt och vi är glada åt att i år inleda med en keynote, Ola Håkansson som kommer att  intervjuas av professor Mats Trondman från Linnéuniversitetet. Det blir ett späckat schema med presentationer och vi avslutar dag två med en paneldebatt om AI och musik. Alla som är intresserade att delta på konferensen är hjärtligt välkomna. Antalet platser är som vanligt begränsade och det är först till kvarn som gäller. Som åhörare kan man antingen välja att bara delta under sessionerna dagtid vilket kostar 395 kronor. I mån av plats kan man även delta på middagen vilket då kostar 895 kronor totalt

Se konferensprogram här

Upplägg, datum och plats

Konferensen äger rum på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm från mitt på dagen den 14/11 till mitt på dagen den 15/11.

Konferensspråket är svenska men även engelska texter och presentationer är välkomna. Vi kommer som vanligt arbeta med sjok av kortare presentationer som sammanfogas tematiskt. Dessa kommer att bli på cirka tio minuter och summeras med samlade diskussioner.

Betalning

Mirac kan antingen skicka faktura, maila oss i sådana fall faktureringsuppgifter till info@mirac.se. Du kan även välja att betala in avgiften direkt på vårt plusgirokonto 70 91 21-8. Glöm inte att ange ditt/era namn så vi vet vem eller vilka betalningen avser. Vi ser gärna att avgiften är betald senast den 1/11.

Info om boende och konferensavgift (Uppdaterad: 2018-10-05)

Se Konferensprogram

Varmt välkomna!
Mirac