Information om boende och konferensavgift

Miracs femte konferens börjar nu närma sig. Konferensavgiften är 895 kronor per deltagare vilket inkluderar middag den 14/11. Mirac kan antingen skicka faktura, maila oss i sådana fall faktureringsuppgifter till info@mirac.se. Du kan även välja att betala in avgiften direkt på vårt plusgirokonto 70 91 21-8. Glöm inte att ange ditt/era namn så vi vet vem eller vilka betalningen avser. Konferensavgiften skall vara betald senast den 1/11.

Vi öppnar nu även upp för åhörare att anmäla sig till konferensen. Du anmäler dig på info@mirac.se. Antalet platser är som vanligt begränsade och det är först till kvarn som gäller. Som åhörare kan man antingen välja att bara delta under sessionerna dagtid vilket kostar 395 kronor. I mån av plats kan man även delta på middagen vilket då kostar 895 kronor totalt. Avgiften betalas enligt info ovan.

Konferensen börjar mitt på dagen den 14/11 och avslutas dagen efter kl 12:00. Mer info om program och registrering kommer de närmsta veckorna.

Deltagare står själva för resa och boende. Vi rekommenderar Scandic Park Hotell som ligger 650 meter från KMH på Karlavägen 43. Om ni uppger följande konferenskod får ni rabatt på priset: 46758677. De vill att bokningen av rum sker via mail på: meeting.park@scandichotels.com

Det kommer att finnas en reservation på rum för Mirac men som släpps den 1/11. Hemsida: https://www.scandichotels.se/hotell/sverige/stockholm/scandic-park

Hör gärna av dig ifall du har frågor.

Varmt Välkomna