Info om boende och konferensavgift

Miracs sjätte konferens börjar nu närma sig. Konferensavgiften är 995 kronor per deltagare vilket inkluderar middag den 20/11. Om du vill kan Mirac skicka faktura, maila oss i sådana fall faktureringsuppgifter till info@mirac.se. Du kan även välja att betala in avgiften direkt på vårt plusgirokonto 70 91 21-8. Glöm inte att då ange ditt/era namn så vi vet vem eller vilka betalningen avser. Konferensavgiften skall vara betald senast den 1/11.

Vi öppnar nu även upp för åhörare att anmäla sig till konferensen. Du anmäler dig på info@mirac.se. Antalet platser är som vanligt begränsade och det är först till kvarn som gäller. Som åhörare kan man antingen välja att bara delta under sessionerna dagtid vilket kostar 495 kronor. I mån av plats kan man även delta på middagen vilket då kostar 995 kronor totalt. Avgiften betalas enligt info ovan.

Konferensen börjar mitt på dagen den 20/11 och avslutas dagen efter kl 12:00. Mellan kl 13-16 erbjuder vi i år även ytterligare en punkt: Eftersnack – öppen paneldiskussion om regionala resurs- och produktionscentrum för popmusik som arrangeras av BD Pop, Dalapop, Mirac och Talent Coach. Alla konferensdeltagare har garanterade platser men anmälan krävs info@mirac.se

Deltagare står själva för resa och boende. Vi rekommenderar First Hotell Grand som ligger centralt och på gångavstånd från både tågstationen och högskolan. Adressen är Trotzgatan 9-11, 791 71 Falun, tel: +46 23 794895, e-post: grand.falun@firsthotels.com. Om ni anger följande kod får ni rabatt: ”Högskolan Dalarna grupp 20 November”. Det finns 50 rum reserverade fram till den 30/10 då reservationen släpps.